BG  |  EN

ЦЕНИ

 

Цените ни за сватбена фотография включват:

 

Сватбен пакет #1:

• Цялостно фотозаснемане на сватбения ден от един фотограф

• Присъствие на фотографа в рамките на 10 астрономически чàса

• 750+ дигитални кадъра, обичайно повече

• 1 кадър 90х60 см, принтиран на премиум хартия с личен автограф на автора

• 5 кадъра 30х20 см, принтирани на премиум хартия с личен автограф на автора

• Получавате всички кадри след артистична авторска обработка, с висока резолюция, в jpg формат

• Фотографиите се предават в срок до 45 работни дни, в персонален онлайн фотоалбум, удобен за разглеждане, изтегляне и споделяне

• Авторско съгласие за споделяне и ползване на фотографиите с некомерсиална цел

Цена: 1 700 лв.

 

Сватбен пакет #2:

• Цялостно фотозаснемане на сватбения ден от двама фотографи

Асистент на фотографите (грижи се за техниката, помага за използване на допълнително осветление, пилотиране на дрон и др.) 

• Присъствие на екипа в рамките на 10 астрономически чàса

• Въздушни снимки с дрон по време на фотосесията (в случай, че условията позволяват)

• 1000+ дигитални кадъра, обичайно повече

• 1 кадър 90х60 см, принтиран на премиум хартия с личен автограф на автора

• 5 кадъра 30х20 см, принтирани на премиум хартия с личен автограф на автора

• Получавате всички кадри след артистична авторска обработка, с висока резолюция, в jpg формат

• Фотографиите се предават в срок до 45 работни дни, в персонален онлайн фотоалбум, удобен за разглеждане, изтегляне и споделяне

• Авторско съгласие за споделяне и ползване на фотографиите с некомерсиална цел

Цена: 2 400 лв.

 

*Резервирането на дата за заснемане на Вашия сватбен ден става след заплащане на аванс в размер на 400 лв. Разликата до пълната стойност на пакета е дължима до 5 работни дни след сватбения ден. 

*10% отстъпка за горски, плажни и градински сватби, при които целият ден (от подготовка на младоженците до последен ритуал) протича на една и съща локация.

*Всички плащания се извършват по банков път, за което се издава опростена фактура. Художествена обработка на заснетите кадри започва след заплащане на цялата дължима сума.

ерсоналният онлайн фотоалбум е активен шест месеца. В случай, че желаете албума да бъде активен за по-дълъг период от време, цената е 10 лв./месец.

*За сватби, които се провеждат в периода 1 ноември – 1 април, както и от понеделник до четвъртък включително, ще предложим преференциална цена.

*Транспортните разходи се начисляват допълнително.

 

Бихме искали заедно с Вас да обсъдим как и къде ще протече сватбения ден, какви очаквания имате към Вашия сватбен фотограф и към крайния продукт, който ще получите, както и да научим повече за Вас самите. Ето защо, ще се радваме да ни се обадите на тел. 0876119080 или да ни пишете на office@vonleart.com

Сватбеният фотограф преди всичко трябва да Ви допада като човек и темперамент. Трябва да можете свободно да общувате с него, а не само да одобрявате стила и начина му на работа. Само така ще се чувствате сигурни, когато му поверявате да отрази Вашия празник.

 

Втори фотограф – наличието на двама фотографи предлага две различни, но взаимно допълващи се гледни точки при отразяване на сватбения ден. Присъствието на втори фотограф дава възможност за цялостно отразяване на случващото се едновременно при булката и при младоженеца; той ще заснеме гостите и техните емоции, малките и често незабележими на пръв поглед детайли. За да разкажем Вашата история по един вълнуващ и запомнящ се начин, препоръчваме включването на втори фотограф. Ето няколко примера за две гледни точки:

 

Луксозна ръчно изработена сватбена фотокнига, 30x30 cm, 30 страници – считаме, че сватбеният албум с избрани от Вас снимки остава най-ценният спомен през годините. Заявяването на сватбена фотокнига за Вас или като подарък за Вашите родители, може да стане и на по-късен етап, когато еуфорията от сватбения ден е отминала.

 

Художествена фотосесия в ден преди или след сватбата, като мястото и времето се уточняват допълнително – при желание от Ваша страна да смените локацията, облеклото или да изберете ден, различен от деня на сватбата, в който се чувствате по-спокойни за фотосесия и не сте ограничени откъм време.

 

 

С уважение,

Детелина & Божидар

"Вонлѐ Арт" ЕООД, ЕИК: 203360094

МОЛ: Божидар Кръстев

IBAN: BG29FINV91501016399651

 

По време на ангажименти се срещаме и работим успешно с всички колеги в сферата на сватбените услуги. Независимо от това, за целите на промотиране, предлагане и договаряне на услугата сватбена фотография, не ползваме агенти, комисионери или други лица, които да опосредстват връзката между нас и нашите клиенти. Ето защо, отговорността за качеството на услугата и крайния продукт е изцяло наша, и нашето име по никакъв начин не следва да се асоциира с трети лица в или извън бранша.

Снимките от сватбения ден могат да се използват единствено за целта, за която са поръчани т.е. за лични нужди. Ползването на снимки от трети лица (локации, агенции и всички лица, свързани с организацията и провеждането на сватбения ден) за публикации без разрешение, без да бъде упоменат автора или с комерсиална цел е нерегламентирано, освен ако предварително не е уговорено друго.

Като автори на снимките, запазваме си правото да ги публикуваме в нашия сайт, социалните мрежи, да ги ползваме за портфолио и да участваме в конкурси. В случай, че изисквате пълна конфиденциалност, т.е. да не публикуваме Ваши снимки, нека това да бъде изрично упоменато при предварителните разговори. За ангажименти с пълна конфиденциалност, следва да предоговорим условията и цените за заснемане.

Считаме, че едно от нещата, които легитимират фотографа и дават сигурност в отношенията Ви с него е издаването на данъчен документ за услугите, които получавате. Фактурата не е гаранция за качествена услуга, но е гаранция за легитимност и коректност. Поради тази причина, ние декларираме, че задължително издаваме данъчен документ за съответните фотографски услуги, които извършваме и апелираме да изисквате същото от всички колеги, към които се обръщате. По този начин, вярваме, че ще подобрим нивото на обслужване и това ще бъде от полза за всички клиенти.